Der er supper:
Cremet majssuppe med kylling
Krydret indisk rød linsesuppe med bacon
... retter til forret og frokost:
Laks med røget laks og citron
Terrine af røget ål med æg og spinat
Kyllingleverpostej med fløde
... små hovedretter:
... små hovedretter:
Italiensk laks bagt med krydderurter, kapers og citron
Kylling med jordnøddesovs
... og desserter:Tiramisu (italiensk trifli med kaffe)
Avocadois
Det er med vilje, at retterne er lidt anderledes. Af to grunde - køkkenet er allerede god til at lave fromager, de kendte supper og andre gode, danske retter med højt kalorie- og proteinindhold.
Og så ved vi, at der er nogle spisende - selvom det ikke er flertallet - som godt kan lide andre slags mad. Dem vil vi også gerne kunne friste.
Indtil nu har beboerne taget godt i mod retterne - selv den indiske linsesuppe!
Så forsøgene fortsætter. På næste uges plan er hummerbisque og legeret fiskesuppe med røget makrel.
Og så arbejder vi fortsat videre med finde god emballage - der laves endnu ikke så meget til de små portioner.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar