onsdag den 29. juli 2009

Det grønne drys

Var i Lillevangs køkken i går og lave tiramisu. Mere om det senere. Nu handler det om glæden over, at plejecentret har fået en frodig køkkenhave og højbede med egne krydderurter.

Annette var ude og hente frisk persille og purløg til at klippe over cafeens lune æggekager til frokost. Det er bare en tand mere lækkert, når de er helt friske.

Og så lidt kedeligt... de fine avocadois fra sidst står stadig nede i fryseren. Så der er ikke andre end os selv, der har smagt dem endnu. Øv.

Rutinen er åbenbart ikke på plads, kommunikation virker ikke endnu. Dem i husene, som ved at vi er begyndt at lave særlige retter til beboere med lille appetit, er på ferie...

Bare en af de store arbejdspunkter, når der skal laves nyt - at alle får den rigtige viden og bruger den.

Om igen... Spændende nok, når man tager det som en udfordring.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar